top of page
Flyer Green.jpg
Webopname_11-3-2023_193635_nl.greencola.com.jpeg

GREEN COLA GELOOFT IN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

GEEN SUIKER, MAAR STEVIA

De groene bladeren van de stevia-plant worden al eeuwenlang gekweekt in Paraguay en Brazilië en zijn 200 tot 300 keer zoeter dan suiker. Een ander voordeel van stevia is dat het geen calorieën bevat.

DE CAFEÏNE IN GREEN COLA KOMT UIT GROENE KOFFIEBONEN

Groene koffie wordt gemaakt van ongebrande bonen uit de koffieplant. De bonen bevatten natuurlijke cafeïne die zorgt voor een geweldige boost in elk blikje Green Cola. Door ongebrande koffiebonen te gebruiken blijft er chlorogeenzuur in de bonen achter, wat tal van gezondheidsvoordelen oplevert. Bijvoorbeeld:

  • Helpt bij het afvallen door het metabolisme en de vetverbranding van het lichaam te stimuleren

  • Voorkomt diabetes en hartaandoeningen

  • Reguleert de bloedsuikerspiegel

  • Beschermt de lever

  • Verlicht pijn en helpt bij sneller herstel door antimicrobiële eigenschappen

IN GREEN COLA ZIT GEEN FOSFORZUUR

Veel frisdranken, vooral cola, bevatten fosfor in de vorm van fosforzuur.

Fosfor is aanwezig in het menselijk lichaam en is net als calcium belangrijk voor gezonde botten. Fosforzuur zit in voedingsmiddelen en is essentieel voor het behoud en de groei van gezonde botten en andere weefsels.

Fosfor komt in veel voedingsmiddelen voor en het lichaam heeft er zelden een tekort aan. Integendeel, overmatig gebruik van fosfor voorkomt de opname van calcium door het lichaam, wat direct verband houdt met het behoud van botten. Het is daarom raadzaam om zuinig om te gaan met fosfor om het risico op complicaties te verminderen. Daarom gebruiken we geen fosforzuur in Green Cola.

bottom of page